اb_300_0_16777215_00_images_666_IMG_20260717_120957_393.jpgستاندار لرستان در گردهمایی گزینشگران استان، این امر را ظرفیتی مناسب برای پاسداری از حقوق مردم و شایسته‌سالاری عنوان کرد.

 

به گزارش روابط‌عمومی استانداری لرستان، سید سعید شاهرخی اظهارداشت: فلسفه گزینش برای پاسداری از حقوق مردم و انتخاب نیروهای شایسته در دستگاه‌های اجرایی است و در این مسیر باید از هرگونه افراط و تفریط پرهیز شود.

 

وی ادامه‌داد: سخت‌گیری در این حوزه نباید به نحوی باشد که زندگی مردم را ساقط کند، گزینش تاثیر مستقیمی بر زندگی و سرنوشت انسان‌ها دارد و لازم این که عمل خالصانه در این حوزه، مورد نظر گزینشگران باشد. 

 

استاندار لرستان در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر نقش راهبردی گزینش در نظام اداری کشور گفت: امر گزینش برای محدود کردن افراد نیست، فلسفه وجودی گزینش، انتخاب نیروهایی است که بتوانند خدمت مطلوبی به مردم ارائه دهند که در صورت کوتاهی در این زمینه، روند خدمت‌رسانی به جامعه آسیب خواهد دید.

 

شاهرخی افزود: فردی که در جایگاه خدمت قرار می‌گیرد باید از سلامت اخلاقی و مالی، روحیه خدمتگزاری، امانتداری و احترام به مردم برخوردار باشد و تکریم ارباب رجوع را سرلوحه کار خود قرار دهد.

 

وی تاکید کرد: قابل قبول نیست مدیری یا کارمندی که از مراحل گزینش عبور کرده در برخورد با مردم از حداقل‌های اخلاق حرفه‌ای و احترام به ارباب رجوع برخوردار نباشد.

نماینده عالی دولت در لرستان همچنین بر ضرورت پرهیز از سخت‌گیری‌های غیرضروری در فرآیند گزینش تاکید کرد و گفت: همان‌گونه که نباید مسیر نفوذ افراد فاقد صلاحیت هموار شود نبایست فرصت خدمت را به دلیل مسائل جزئی و قابل اصلاح از افراد سلب کرد.

 

شاهرخی اظهارداشت: بسیاری از موضوعات با گفت‌وگو، آموزش و رویکردهای اصلاحی قابل حل است و نباید تصمیم‌هایی گرفته شود که آینده و سرنوشت افراد را بدون دلیل موجه تحت تاثیر قرار دهد.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید