استاندار لرستان در جلسه کمیسیون ماده ۵ شهر خرم آباد گفت: با احداث دو پل در اطراف پل صفوی، ترافیک مرکز استان کاهش می‌یابد.

 
به گزارش روابط‌عمومی استانداری لرستان، سید سعید شاهرخی اظهارداشت: احداث این دو پل در طرفین پل صفوی و بر روی رودخانه خرم رود، طبیعتا تاثیر بسیار زیادی  بر روانسازی ترافیک در مرکز شهر که امروز معضل مهمی برای مردم است، خواهد داشت.
 
وی ادامه‌داد: این اقدام علاوه بر کاهش ترافیک، ارزش افزایی برای املاک مجاور رودخانه خرم رود در محدوده این پل‌ها را به همراه دارد.
 
استاندار لرستان افزود: همچنین به دنبال توافق با مالکین دولتی و خصوصی در محدوده خیابان امام خمینی هستیم که به مناطق مناسب‌تری، منتقل شوند و ترافیک خرم آباد از این طریق کاسته شده و تردد روان‌تری در مرکز استان داشته باشیم.
 
شاهرخی اظهار کرد: در جلسه کمیسیون ماده پنج که وظیفه رسیدگی به ضوابط و مقررات های طرح تفصیلی شهر و درخواست‌های متقاضیان برای تغییر کاربری و یا مشکلاتی از این دست دارند، پرونده های متقاضیان با رویکرد ارزش افزایی املاک و کاهش خسارت برای املاک در صورت جانمایی پل‌ها و معابر، مورد بررسی قرار می‌گیرد.
 
وی تاکید کرد: تلاش می‌شود از این طریق مردم حداکثر استفاده از املاک شان را داشته باشند و در زمینه افزایش طبقات، تراکم واحدهای ساختمانی با رعایت اصول شهرسازی به شکلی که قواعد شهری رعایت شود، مورد تایید قرار بگیرد.
 b_300_0_16777215_00_images_666_IMG_20260515_193419_419.jpg
 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید