معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان گفت: ارزشیابی واحدهای آسیب دیده از حملات هوایی محور آمریکایی صهیونیستی به استان انجام و تاکنون خسارت به بیش از سه هزار و ۳۰۰ واحد تجاری و مسکونی مردم در ۹ شهرستان برآورد شده است. 

 
به گزارش روابط‌عمومی استانداری لرستان، 
مهدی مجیدی افزود: از این تعداد، ۲ هزار و ۶۵۰ واحد مسکونی و ۶۷۳ واحد تجاری بوده اند که بیشترین خسارت با یک هزار و ۶۸ واحد به مردم شهرستان خرم آباد وارد شده است.
 
وی با بیان اینکه معدود واحدهای باقی مانده به دلیل عدم حضور مالک ارزیابی نشده است، تصریح کرد: به محض حضور مالکان در محل و درخواست آنان، تیم های کارشناسی به محل مراجعه و نسبت به برآورد و تشکیل پرونده اقدام خواهند کرد.
 
معاون عمرانی استاندار لرستان با اشاره به اینکه ۱۳۰ کارشناس و مهندس دارای صلاحیت،کار ارزیابی خسارت ها را انجام می دهند، ادامه داد: واحدهای صنعتی و اداری آسیب دیده نیز باید با پیگیری از طریق وزارتخانه های مربوطه نسبت به گزارش خسارت و انجام تعمیرات و بهسازی پس از جنگ اقدام نمایند.
 
مجیدی در خصوص نحوه ارزیابی و پرداخت خسارت برای خودروهای آسیب دیده از این حملات افزود: مالک خودرو باید با مراجعه به شرکت های بیمه گذار برای این مهم اقدام کنند و در صورت اخذ هرگونه تصمیم برای خودروهای فاقد بیمه نیز اطلاع رسانی خواهد شد.
 
وی در خصوص فعالیت شهرداری های استان نیز اظهارکرد: با توجه به افزایش مراجعات پایان سال و موضوع پرداخت عوارض سالیانه، شهرداری ها موظف به ارایه خدمات هستند.
 

b_300_0_16777215_00_images_666_IMG_20260305_201113_907.jpg

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید