کارگروه رصد و پایش وضعیت گندم، آرد و نان استان در معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری لرستان، این جلسه بیست و یکم دی ماه به ریاست سیروس ابراهیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و با رویکرد تولید نان با کیفیت برگزار شد.

در این جلسه همچنین مصوبات کمیته تخصصی گندم، آرد و نان استان بررسی شدند.

بررسی نامه وزارت کشور در خصوص جلوگیری از خروج آرد از شبکه مصرفی انسانی از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بودند.

در این نشست بر نظارت مستمر و موثر در شبکه آرد و پخت نان استان با حضور دستگاه هایی از جمله اداره کل استاندارد، علوم پزشکی و غله تأکید شد.

b_300_0_16777215_00_images_1401_1_photo_2024-01-20_22-44-49.jpgمدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان و مدیران دستگاه های اجرایی ذیربط در این جلسه حضور داشتند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید