×

هشدار

خطا در بارگذاری کامپوننت: com_easysocial، کامپوننت پیدا نشد

  1. کاربر ناشناس(ابوالفضل)
  2. عمومی
  3. شنبه, ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳
جناب آقای استاندار
با سلام
شما چند روز پیش برای بازدید به اداره کل راه و شهرسازی تشریف بردید.بسیار عالی . ولی به نظر شما بهتر نیست برای سرکشی از ادارات با اطلاع قبلی به ملت و مردم لرستان این قبیل بازدید هارا اطلاع رسانی کنید تا بتوانید مشکلات و گرفتاریهای مردم را حل نمایید؟!
بنده جوان وجویای کار هستم با هزار امید درس خوانده و با صرف هزینه های زیاد در آزمونهای نظام مهندسی قبول شده ام به امید کار .
حالا مدارک را در سامانه درگاه ملی مجوز ها ثبت کرده و منتظر تایید مسئول بی تعهد معاونت مسکن و ساختمان بنام عبدالهی نشسته ام تا کی ایشان خود راتکان داده و انتظار ۱۴ روزه را بسر ببرد.حال آنکه مهلت تایید در سامانه ۳ روز هست.
این معضل برای هر مهندس تازه وارد و کهنه کار که دوست و آشنا در اداره کل ندارد اتفاق مافتد و کسی هم پاسخگو نیست.
کافی است سوابق تایید ایشان را در درگاه ملی مجوز و درگاه سپامک رصد کنید تا به عمق کلام برسید.
لطفا و خواهشا به داد ما برسید
به این پست رای دهید:
نظر
هنوز نظری قرار داده نشده است


پاسخی یافت نشد
اولین نفر باشید!
پاسخ خود را ثبت نمایید.
قراردادن نظرسنجی در پست
گزینه ها